Mjölkteknik Syd AB

Skåne län

Information

Mjölkteknik Syd AB är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Mjölkteknik Syd AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Willysson, Per Tommy Niklas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Willysson, Karolina Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mjölkteknik Syd AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mjölkteknik Syd AB på telefon 0451-56140.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning , montering och service av mjölkningsrobotar med kringustrustning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mjölkteknik Syd AB av bolagstypen Aktiebolag.

Mjölkteknik Syd AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mjölkteknik Syd AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2010-01-01 och Mjölkteknik Syd AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mjölkteknik Syd AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mjölkteknik Syd AB har 556526-1749 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.