Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556530-8078 är organisationsnummer för bolaget Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag finns i.

Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1996-04-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 044-340243 eller genom brev på följande adress:
Skäppegårdsv. 2, 298 94, Linderöd

Bolaget skall bedriva reklam- och fotoverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fotograf Torkel Edenborg Aktiebolag och det är Edenborg, Carl Göran Torkel som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmark, Eva Katarina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Henriksson, Irene Elisabet som är född 1946 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,