Bjärlövs Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Bjärlövs Förvaltnings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Bjärlövs Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Bjärlövs Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Bjärlövs Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 1996-06-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som Bjärlövs Förvaltnings AB ska trivas.

I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnation, förvaltning och uthyrning av industrifastigheter, förvaltning av värdepapper samt uthyrning av maskiner och inventarier härtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bjärlövs Förvaltnings AB inte är momsregistrerat.

Idag är Bjärlövs Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Bjärlövs Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Bjärlövs Förvaltnings AB är Nilsson, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ackefelt, Lars Olof Göran som är född 1949 och har titeln Suppleant, Persson, Jean Jörgen William som är född 1961 och har titeln Suppleant, Tillström, Per Olof som är född 1975 och har titeln Revisor, Juhlin, Ulf Håkan som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Kristianstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Bjärlövs Förvaltnings AB har 556532-2533 som sitt organisationsnummer.