Agrar i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Agrar i Kristianstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Agrar i Kristianstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Agrar i Kristianstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Agrar i Kristianstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-10-21. Men sedan 1997-01-01 så har Agrar i Kristianstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hovbydal , 291 91, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Agrar i Kristianstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6306877.

Kristianstad arbetar för att företag som Agrar i Kristianstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Agrar i Kristianstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva jordbruk och animalieproduktion, samt därmed förenlig verksamhet. Handel med aktier och värdepapper. Konsultverksamhet inom lantbrukssektorn. Hyra ut lokaler och bostäder. Producera samt sälja filmer och böcker.

Firmatecknare för Agrar i Kristianstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Agrar i Kristianstad Aktiebolag och det är följande personer, Niléhn, Ulf Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Elsa Cecilia som är född 1983 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Agrar i Kristianstad Aktiebolag är 556546-7403.