Gradusante Aktiebolag

Skåne län

Information

Gradusante Aktiebolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Gradusante Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ragnarsson, Åsa Madeleine Ingegerd som är född 1967 och har titeln VD, Bark, Peter som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Åsa Madeleine Ingegerd som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gradusante Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gradusante Aktiebolag på telefon 044-217600.

Bolaget skall tillhandahålla kamerala tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gradusante Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gradusante Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Gradusante Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Gradusante Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gradusante Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Gradusante Aktiebolag har 556557-6443 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.