Kristianstads Industriservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Kristianstads Industriservice Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Kristianstads Industriservice Aktiebolag finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kristianstads Industriservice Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kristianstads Industriservice Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Kristianstads Industriservice Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kristianstads Industriservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Industrig. 64, 291 36, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-5901100.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kristianstads Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kristianstads Industriservice Aktiebolag har idag 556558-1674 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Kristianstads Industriservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kristianstads Industriservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Abrahamsson, Heinz Ingvar som är född 1954 och har titeln Extern VD, Petursson, Julius Petur som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grzeszczak, Ryszard Krzysztof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasslinger, Jerry Juhani som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Carl Jonas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln RevisorAlbinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .