Br. Norberg Fruktodling AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Br. Norberg Fruktodling AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. Br. Norberg Fruktodling AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Br. Norberg Fruktodling AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556560-8402.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 044-351785 alternativt besöka eller skicka post till Br. Norberg Fruktodling AB på följande adress St. Juleboda Gård , 297 95, Degeberga.

Br. Norberg Fruktodling AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Br. Norberg Fruktodling AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Bergbäck Norberg, Kerstin Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Lingemark, Bengt Yngve som är född 1939 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruk med inriktning på fruktodling samt därmed förenlig verksamhet.