RP-System Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med patenterade rostfria genomföringsrör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RP-System Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är RP-System Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1998-12-02 så skapades RP-System Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel RP-System Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

RP-System Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556562-9432 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är RP-System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med RP-System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 044-235130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom RP-System Aktiebolag är Grankvist, Nils Gösta Erland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Karin Ingrid Ann-Mari som är född 1955 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .