USWE International AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och USWE International AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och USWE International AB är ett av dem. Statusen för USWE International AB är att Bolaget är aktivt.

USWE International AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-02-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som USWE International AB ska trivas.

USWE International AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva utveckling, tillverkning, försäljning och marknadsföring av mobila vätskesystem för vatten och andra livsmedelsdrycker inom detaljhandel, idrottsbranschen, dryckesindustrin och offentlig förvaltning i Sverige och internationellt samt därmed förenlig verkamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att USWE International AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-12-04.

Idag är USWE International AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med USWE International AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0733-352101.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med USWE International AB är Karlsson, Thord Benny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engdahl, Karl-Johan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Gustav Jörgen som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

USWE International AB har 556566-0601 som sitt organisationsnummer.