Peter Olvsborn AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper och fastigheter, kommersiell luftfartstrafik, byggverksamhet och fastighetsmäkleri, försäljning av byggmaterial och fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Peter Olvsborn AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Peter Olvsborn AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1999-05-12 så skapades Peter Olvsborn AB och företaget är har F-skattsedel Peter Olvsborn AB har haft det sedan 1999-01-01.

Peter Olvsborn AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556569-7108 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Peter Olvsborn AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Peter Olvsborn AB så går det att nå dem via telefon på 044-242324 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Peter Olvsborn AB är Olvsborn, Bengt Gunnar Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nissen, Margarethe Cecilia Desirée som är född 1965 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Ove Göran som är född 1953 och har titeln Revisor, Nilsson, Bengt Evert som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .