AddPeopleSyd AB

Skåne län

Information

556571-7724 är organisationsnummer för företaget AddPeopleSyd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AddPeopleSyd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som AddPeopleSyd AB finns i.

AddPeopleSyd AB har varit registrerat sedan 1999-07-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AddPeopleSyd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

AddPeopleSyd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AddPeopleSyd AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med AddPeopleSyd AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Spannmålsg. 9, 291 32, Kristianstad

Bolaget skall bedriva uthyrning och rekrytering personal, tillhandahålla personalentreprenader och utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AddPeopleSyd AB och det är Hellberg Pilbäck, Karin Ann-Lis som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pilbäck, Lennart Harry som är född 1939 och har titeln Suppleant, Berger, Jens Ola Håkan som är född 1962 och har titeln Revisor, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Åhus Konsult & Revision som är född och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor