Krinova Aktiebolag

Skåne län

Information

Krinova Aktiebolag är ett bolag som finns i Kristianstad. I Krinova Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderberg Åsheim, Lena Margareta som är född 1958 och har titeln Extern VD, Angergård, Kent Gunnar Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergdahl, Ulla Sigrid Mariann som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gallon, Jonas Valter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Klevås, Gun Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamotKärrberg, Anders Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Per Göran Birger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln RevisorSvensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantKPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Krinova Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Krinova Aktiebolag på telefon 044-204542.

Bolaget ska bedriva utveckling och marknadsföring av Krinova Science Park, lämna närservice till företag inom parken samt arbeta med näringslivsutveckling och samverkan mellan högskola- universitet och näringsliv.

Idag är Krinova Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Krinova Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Krinova Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Krinova Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Krinova Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Krinova Aktiebolag har 556572-8812 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.