Stadshotellet Kristianstad AB

Skåne län

Information

Stadshotellet Kristianstad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Stadshotellet Kristianstad AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stadshotellet Kristianstad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stadshotellet Kristianstad AB har haft sedan 1999-01-01. Stadshotellet Kristianstad AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stadshotellet Kristianstad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nya Boulevarden 8, 291 31, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-100255.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stadshotellet Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat.

Stadshotellet Kristianstad AB har idag 556575-5112 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stadshotellet Kristianstad AB

Bolaget skall bedriva hotellrörelse i Kristianstad, förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Stadshotellet Kristianstad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Selin, Ester Eva Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Maud Maria Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .