Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB

Skåne län

Information

Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB har haft sedan 2000-01-01. Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kädarpsv. 2, 290 34, Fjälkinge men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-51139.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB Privat, ej börsnoterat.

Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB har idag 556576-1086 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB

Bolaget skall bedriva verksamhet avseende psykologisk behandling och handledning, utbildning, personal- och organisationsutveckling, galleriverksamhet inkluderande kreativa och skapande kurser samt därmed förenlig verksamhet.

I Palmér-Wikdahl Psykologpraktik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmér Wikdahl, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikdahl, Hanna Margareta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Petersson, Ingrid Marie som är född 1959 och har titeln Revisor, Persson, Hans-Benny som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .