Albinsson & Hellberg AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med bilar, båtar, husvagnar samt värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Albinsson & Hellberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Albinsson & Hellberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 1999-11-01 så skapades Albinsson & Hellberg AB och bolaget är har F-skattsedel Albinsson & Hellberg AB har haft det sedan 1999-01-01.

Albinsson & Hellberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556578-2728 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Albinsson & Hellberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Albinsson & Hellberg AB så går det att nå dem via telefon på 044-100260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Albinsson & Hellberg AB är Albinsson, Åke Peder Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Albinsson, Susanne Helen Ann-Louise som är född 1959 och har titeln Suppleant, Berglund, Anders Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .