Bostallet AB

Skåne län

Information

Bostallet AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Bostallet AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bostallet AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bostallet AB har haft sedan 2004-02-12. Bostallet AB har funnits sedan och 2004-02-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bostallet AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-320049.

Kristianstad arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bostallet AB Privat, ej börsnoterat.

Bostallet AB har idag 556587-0663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Bostallet AB

Bolaget skall bedriva utbildning av hästar och ryttare samt försäljning av hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Bostallet AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordin, Åke Christian som är född 1975 och har titeln Likvidator, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Alfonsson, Bo Göran som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .