Åhus Golfgymnasium AB

Skåne län

Information

Åhus Golfgymnasium AB är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Åhus Golfgymnasium AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Per Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sandberg, Sven Benny Kettil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Karl Anton som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Carlström, Ulf Johan som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Åhus Golfgymnasium AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åhus Golfgymnasium AB på telefon 044-215800.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva skola, utbildning och konferenser samt därmed förenlig verksamhet,

Idag är Åhus Golfgymnasium AB av bolagstypen Aktiebolag.

Åhus Golfgymnasium AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åhus Golfgymnasium AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-03 och Åhus Golfgymnasium AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åhus Golfgymnasium AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Åhus Golfgymnasium AB har 556589-8045 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.