M&M Blommor i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och M&M Blommor i Kristianstad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och M&M Blommor i Kristianstad AB är ett av dem. Statusen för M&M Blommor i Kristianstad AB är att Bolaget är aktivt.

M&M Blommor i Kristianstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-05-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som M&M Blommor i Kristianstad AB ska trivas.

M&M Blommor i Kristianstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med blommor, floristverksamhet, handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M&M Blommor i Kristianstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är M&M Blommor i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med M&M Blommor i Kristianstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Lars Mikael -Andersson, Mats Ola Robert.

De som är på något sätt har med M&M Blommor i Kristianstad AB är Andersson, Mats Ola Robert som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Claes Gustav Robert som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

M&M Blommor i Kristianstad AB har 556590-4439 som sitt organisationsnummer.