Läknu AB

Skåne län

Information

556597-1362 är organisationsnummer för verksamheten Läknu AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Läknu AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Läknu AB finns i.

Läknu AB har varit registrerat sedan 2000-10-30 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Läknu AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Läknu AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Läknu AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Läknu AB så kan ni göra det på telefon genom 044-102478 eller genom brev på följande adress:
N. Vallv. 30, 291 32, Kristianstad

Bolaget skall bedriva läkarvård och hälsovård samt utbildning och information inom området samt kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Läknu AB och det är Björnsson, Björn Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Björnsson, Susanne Christel som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sandström, Bert Jonny som är född 1950 och har titeln Revisor, Myrbrant, Per Ante som är född 1941 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionspoolen Bert Sandström AB som är född och har titeln Revisor, REKOREV Per-Ante Myrbrant som är född och har titeln Revisor