Grossen Textil & Mattor No 1 AB

Skåne län

Information

Grossen Textil & Mattor No 1 AB är ett bolag som finns i Kristianstad. I Grossen Textil & Mattor No 1 AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Maths Wilhelm som är född 1961 och har titeln VD, Olsson, Maths Wilhelm som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Eva Marie som är född 1966 och har titeln Suppleant, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisor, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Grossen Textil & Mattor No 1 AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Grossen Textil & Mattor No 1 AB på telefon 0702-808080.

Bolaget skall bedriva grossisthandel med och import av textila varor för försäljning till detaljhandeln och med detta samman- hängande verksamhet.

Idag är Grossen Textil & Mattor No 1 AB av bolagstypen Aktiebolag.

Grossen Textil & Mattor No 1 AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Grossen Textil & Mattor No 1 AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-12-14 och Grossen Textil & Mattor No 1 AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Grossen Textil & Mattor No 1 AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Grossen Textil & Mattor No 1 AB har 556599-2491 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.