Candeo Städservice AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Candeo Städservice AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Candeo Städservice AB är ett av dem. Statusen för Candeo Städservice AB är att Bolaget är aktivt.

Candeo Städservice AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-26. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som Candeo Städservice AB ska trivas.

Candeo Städservice AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva verksamhet inom kontors- och industri- rengöring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Candeo Städservice AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-02.

Idag är Candeo Städservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Candeo Städservice AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-101009.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Lars Rune Anders -Nyberg, Anders Mikael.

De som är på något sätt har med Candeo Städservice AB är Nyberg, Anders Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Rune Anders som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nyberg, Anders Gösta Johnny som är född 1945 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Candeo Städservice AB har 556599-4364 som sitt organisationsnummer.