Bredband i Kristianstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bredband i Kristianstad Aktiebolag är ett företag som finns i Kristianstad. I Bredband i Kristianstad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Bo Hans Jonny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Nils Emil Ola som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Anders Bertil som är född 1941 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bredband i Kristianstad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bredband i Kristianstad Aktiebolag på telefon 044-129513.

Bolaget skall bedriva byggnation och installation av kommunikationssystem, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bredband i Kristianstad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bredband i Kristianstad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bredband i Kristianstad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-16 och Bredband i Kristianstad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bredband i Kristianstad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bredband i Kristianstad Aktiebolag har 556607-1378 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.