Bil & Kylarservice i Halmstad AB

Hallands län

Information

Bolaget skall bedriva service och reparationer av bilar och kylare samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bil & Kylarservice i Halmstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Halmstad så är Bil & Kylarservice i Halmstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Hallands län så finns det ännu fler.

Halmstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Halmstad och i Hallands län. Redan 2001-06-11 så skapades Bil & Kylarservice i Halmstad AB och bolaget är har F-skattsedel Bil & Kylarservice i Halmstad AB har haft det sedan 2003-09-11.

Bil & Kylarservice i Halmstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-11

556612-0704 är organisationsnummret för bolaget som finns i Halmstad.

Just nu är Bil & Kylarservice i Halmstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Hallands län

Vill ni komma i kontakt med Bil & Kylarservice i Halmstad AB så går det att nå dem via telefon på 035-212101 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bil & Kylarservice i Halmstad AB är Bergman, Karl Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Margareta Christina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hägglund, Karl-Gustav Tommy som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .