Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB

Skåne län

Information

Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-01-30.

Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-08-28. Men sedan 2006-08-01 så har Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Estrids v. 7 B, 291 65, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kristianstad arbetar för att företag som Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning, reparation och uthyrning av svets- och skärmaskiner och tillbehör till dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB och det är följande personer, Persson, Berndt Ronny Ingemar som är född 1958 och har titeln VD, Persson, Berndt Ronny Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sahlin, Per Åke Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor.Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svetsteknik Gruppen Kristianstad AB är 556614-6212.