TML Sportprodukter AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns TML Sportprodukter AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. TML Sportprodukter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

TML Sportprodukter AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556614-6238.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0708-784784 alternativt besöka eller skicka post till TML Sportprodukter AB på följande adress LYCKANS VÄG 23, 291 43, Kristianstad.

TML Sportprodukter AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I TML Sportprodukter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Guillen, Karin Maria Agneta som är född 1965 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av hockeyutrustning och kosttillskott till huvudsakligen föreningar och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.