Åke Nilsson Revisionsbyrå AB

Skåne län

Information

Åke Nilsson Revisionsbyrå AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Åke Nilsson Revisionsbyrå AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Åke Nilsson Revisionsbyrå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Åke Nilsson Revisionsbyrå AB har haft sedan 2001-10-01. Åke Nilsson Revisionsbyrå AB har funnits sedan och 2001-10-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Åke Nilsson Revisionsbyrå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Egehålsv. 4, 291 92, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-239360.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Åke Nilsson Revisionsbyrå AB Privat, ej börsnoterat.

Åke Nilsson Revisionsbyrå AB har idag 556615-9850 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Åke Nilsson Revisionsbyrå AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva revisionsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I Åke Nilsson Revisionsbyrå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Åke Gustav som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .