G.E. Handelshus AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och G.E. Handelshus AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och G.E. Handelshus AB är ett av dem. Statusen för G.E. Handelshus AB är att Bolaget är aktivt.

G.E. Handelshus AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-10-04. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som G.E. Handelshus AB ska trivas.

G.E. Handelshus AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, värdepappershandel, tillverkning och försäljning av uterum, köp och försäljning av verktyg, verkstadsmaskiner och motorfordon samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G.E. Handelshus AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-11.

Idag är G.E. Handelshus AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med G.E. Handelshus AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5282807.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med G.E. Handelshus AB är Olsson, Nils Edvard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gun Inga-Lill som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, .

G.E. Handelshus AB har 556616-2664 som sitt organisationsnummer.