Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Bolaget skall förmedla försäkring och finansiella tjänster, dock ej sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller lagen om finansieringsverksamhet, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2001-12-14 så skapades Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB och bolaget är har F-skattsedel Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB har haft det sedan 2002-02-25.

556619-2786 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB så går det att nå dem via telefon på 044-202730 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thomas Ivan Konsult i Kristianstad AB är Ivan, Rolf Thomas som är född 1963 och har titeln VD, Ivan, Rolf Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ivan, Carina Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Löfström, Sven Eric Bo som är född 1949 och har titeln Revisor, .