Myp Concrete AB

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Myp Concrete AB. Det finns flera bolag som liknar Myp Concrete AB i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2002-01-15 så har Myp Concrete AB varit registrerat. Idag är Myp Concrete AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Myp Concrete AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Myp Concrete AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva handel med och förvaltning av värdepapper samt företagsrådgivning inkluderande styrelseuppdrag i företrädesvis fåmansaktiebolag samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Mats Yngve som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Peter Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pålsson, Agneta Elisabet som är född 1961 och har titeln Revisor, Cederblad, Christer Folke Bertil som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Cederblads Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Myp Concrete AB har 556621-2410 som sitt organisationsnummer.