Trädgårds Profilen Sweden AB

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Trädgårds Profilen Sweden AB. Det finns flera företag som liknar Trädgårds Profilen Sweden AB i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-07-02 så har Trädgårds Profilen Sweden AB varit registrerat. Idag är Trädgårds Profilen Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Trädgårds Profilen Sweden AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Snälltågsv. 255, 291 92, Kristianstad. Vi ni istället prata med Trädgårds Profilen Sweden AB så kan ni göra det på 044-201620.

Bolaget skall bedriva bygg-, anläggningsarbete inom trädgård och park-, fastighetsskötsel samt samt förförsäljning av produkter inom området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Anders Fredrik Håkan som är född 1974 och har titeln VD, Persson, Anders Fredrik Håkan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Trädgårds Profilen Sweden AB har 556630-4092 som sitt organisationsnummer.