Sundlöfs Fastigheter AB

Skåne län

Information

Sundlöfs Fastigheter AB är en verksamhet som finns i Kristianstad. I Sundlöfs Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundlöf, Jenny Christine som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundlöf, John Anders Bertil som är född 1981 och har titeln Suppleant, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sundlöfs Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Sundlöfs Fastigheter AB på telefon .

Bolaget skall förvalta och äga fast och lös egendom, bedriva utbildning inom fastighetsbranschen, företagsekonomiska redovisningstjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sundlöfs Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sundlöfs Fastigheter AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Sundlöfs Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-06 och Sundlöfs Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sundlöfs Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sundlöfs Fastigheter AB har 556635-7108 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.