Kleberg Sweden AB

Skåne län

Information

556637-8971 är organisationsnummer för företaget Kleberg Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kleberg Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Kleberg Sweden AB finns i.

Kleberg Sweden AB har varit registrerat sedan 2002-12-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kleberg Sweden AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kleberg Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kleberg Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kleberg Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 044-352155 eller genom brev på följande adress:
Andrarumsv. 14, 297 94, Degeberga

Bolaget skall bedriva internationell handel med maskiner och tillbehör till lantbruk samt designprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kleberg Sweden AB och det är Kleberg, Peter som är född 1947 och har titeln VD, Kleberg, Peter som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleberg, Ann-Louise Anette som är född 1948 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,