Estrids Fastighets AB

Skåne län

Information

Estrids Fastighets AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Estrids Fastighets AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Estrids Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-03-20.

Estrids Fastighets AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-12-20. Men sedan 2003-03-20 så har Estrids Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Estrids v. 17, 291 65, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Estrids Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-246401.

Kristianstad arbetar för att företag som Estrids Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Estrids Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva förvaltning, utveckling och uthyrning av industrifastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Estrids Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Estrids Fastighets AB och det är följande personer, Finch, Peter James Michael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Sven Åke som är född 1945 och har titeln Suppleant, Niléhn, Lars Markus som är född 1965 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Estrids Fastighets AB är 556637-9847.