LA Pipe Welding i Kristianstad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns LA Pipe Welding i Kristianstad AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kristianstad här finns det många olika Aktiebolag. LA Pipe Welding i Kristianstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Kristianstad jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

LA Pipe Welding i Kristianstad AB är momsregistrerat sedan2003-08-21 och har organisationsnummer 556638-0142.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 044-311201 alternativt besöka eller skicka post till LA Pipe Welding i Kristianstad AB på följande adress Kungsv. 25, 298 31, Tollarp.

LA Pipe Welding i Kristianstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-21.

I LA Pipe Welding i Kristianstad AB så sitter följande personer i styrelsen: , Schreiber, Desirée Christel Siri som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva licenssvetsning, VVS-installationer och reparationer samt idka därmed förenlig verksamhet.