Scanstone International AB

Skåne län

Information

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Scanstone International AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Scanstone International AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2003-05-15 så skapades Scanstone International AB och företaget är har F-skattsedel Scanstone International AB har haft det sedan 2003-06-19.

Scanstone International AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556644-1761 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Scanstone International AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Scanstone International AB så går det att nå dem via telefon på 044-227000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Fredrik Per William -Gustafsson, Leif Åke Sigurd -Gustafsson, Niklas Leif Marcus

Följande personer är på något sätt aktiva inom Scanstone International AB är Gustafsson, Leif Åke Sigurd som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Fredrik Per William som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Niklas Leif Marcus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnquist, Johan Fredrik Anders som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .