Vilans Säkerhetscenter AB

Skåne län

Information

Vilans Säkerhetscenter AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Vilans Säkerhetscenter AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vilans Säkerhetscenter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vilans Säkerhetscenter AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vilans Säkerhetscenter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fäladsg. 3, 291 59, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vilans Säkerhetscenter AB Privat, ej börsnoterat.

Vilans Säkerhetscenter AB har idag 556644-3122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vilans Säkerhetscenter AB

Bolaget skall bedriva låsmästeri och brandservice och idka därmed förenliga verksamheter.

I Vilans Säkerhetscenter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordström, Tord Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åkerman, Bo Lars Tino som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Anna Linda Kristin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisor, Svensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.