Dingheads AB

Skåne län

Information

Dingheads AB är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Dingheads AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dingheads AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-07-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dingheads AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-41022990.

Kristianstad arbetar för att bolag som Dingheads AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dingheads AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av kläder, cd- och dvd-skivor samt äga och förvalta aktier och andelar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dingheads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dingheads AB och det är följande personer, Rosén, Johan Reine som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Peter Roland som är född 1980 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dingheads AB är 556646-5984.