Lyckeby Coatings AB

Skåne län

Information

556646-7311 är organisationsnummer för verksamheten Lyckeby Coatings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lyckeby Coatings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som Lyckeby Coatings AB finns i.

Lyckeby Coatings AB har varit registrerat sedan 2003-07-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lyckeby Coatings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Lyckeby Coatings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lyckeby Coatings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Johansson, Bengt Olof -Svensson, Sigfrid Edvin Firman tecknas i förening av -Johansson, Bengt Olof -Lindberg, Björn Simon

Vill ni komma i kontakt med Lyckeby Coatings AB så kan ni göra det på telefon genom 08-282380 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall arbeta med skyddsytor ävenson idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lyckeby Coatings AB och det är Johansson, Bengt Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, John, Hans Yngve som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Björn Simon som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Erik Pål som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sigfrid Edvin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Henriksson, Carl-Olof som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESMånsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,