Solguden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Solguden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Solguden AB är ett av dem. Statusen för Solguden AB är att Bolaget är aktivt.

Solguden AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-09-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Solguden AB ska trivas.

Solguden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Kristianstad så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva drop-in solarium, städning, catering, måleriarbeten, målerikonsultering, fönsterkonsultering, klottersanering, jakt- och fiskeguidning, hunddressyr för jakt och bevakning-skydd , instruktör för skytte, kampsport, styrketräning och bodybuilding, gymverksamhet, friskvård såsom hälsokost och massage, äventyrsarrangemang samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solguden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Solguden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Solguden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6306845.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Solguden AB är Thelander, Jesper Mats som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelander, Moody Einar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Solguden AB har 556648-0405 som sitt organisationsnummer.