Säljproduktion i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Säljproduktion i Kristianstad AB är ett av många företag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som Säljproduktion i Kristianstad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Säljproduktion i Kristianstad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-02-05.

Säljproduktion i Kristianstad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-10-23. Men sedan 2004-02-05 så har Säljproduktion i Kristianstad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Blekingev. 6, 291 54, Kristianstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Säljproduktion i Kristianstad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-7904600.

Kristianstad arbetar för att företag som Säljproduktion i Kristianstad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Säljproduktion i Kristianstad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva telemarketing, bygga databaser med marknadsinformation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Säljproduktion i Kristianstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Säljproduktion i Kristianstad AB och det är följande personer, Kronebratt, Rolf Tommy som är född 1960 och har titeln VD, Kronebratt, Rolf Tommy som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Therése Linda Anette Nettan som är född 1980 och har titeln Suppleant, Engblom, Björn Lars-Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Säljproduktion i Kristianstad AB är 556650-8122.