Tollarps Bilskrot Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Tollarps Bilskrot Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Tollarps Bilskrot Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Tollarps Bilskrot Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Tollarps Bilskrot Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-11-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där företaget finns i jobbar för att företag som Tollarps Bilskrot Aktiebolag ska trivas.

Tollarps Bilskrot Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16. I Kristianstad så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bildemontering, försäljning av nya och begagnade bildelar, handel med bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tollarps Bilskrot Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-16.

Idag är Tollarps Bilskrot Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Tollarps Bilskrot Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 044-310841.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stigborg, Per Martin Anders.

De som är på något sätt har med Tollarps Bilskrot Aktiebolag är Stigborg, Per Martin Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bjurhovd, Ernst Patric som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigborg, Per Åke Christer som är född 1951 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Tollarps Bilskrot Aktiebolag har 556651-9079 som sitt organisationsnummer.