BIOVA AB

Skåne län

Information

BIOVA AB är ett av många bolag som finns i Kristianstad. Det är nämligen den kommunen som BIOVA AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BIOVA AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-12-10. Men sedan 2004-01-29 så har BIOVA AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bökev. 196, 297 95, Degeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BIOVA AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-351661.

Kristianstad arbetar för att bolag som BIOVA AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BIOVA AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva import och handel med trädgårdsmöbler och ekologiska produkter samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BIOVA AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BIOVA AB och det är följande personer, Fossgreen, Klaus-Hermann som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt, Ulrike som är född 1965 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BIOVA AB är 556652-5878.