EKG-Tjänst i Kristianstad AB

Skåne län

Information

556653-0811 är organisationsnummer för bolaget EKG-Tjänst i Kristianstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EKG-Tjänst i Kristianstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kristianstad som är den kommunen som EKG-Tjänst i Kristianstad AB finns i.

EKG-Tjänst i Kristianstad AB har varit registrerat sedan 2003-12-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för EKG-Tjänst i Kristianstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-15.

EKG-Tjänst i Kristianstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kristianstad som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EKG-Tjänst i Kristianstad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med EKG-Tjänst i Kristianstad AB så kan ni göra det på telefon genom 044-229488 eller genom brev på följande adress:
Pilspetsv. 7, 291 66, Kristianstad

Bolaget skall bedriva utbildning inom sjukvårdssektorn, handel med och förvaltning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EKG-Tjänst i Kristianstad AB och det är Nilsson, Kjell-Åke Roland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Annette som är född 1952 och har titeln Suppleant, Järlesäter, Hans Uno Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Persson, Per Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,