Tandläkare Therése Larsson AB

Skåne län

Information

I Kristianstad finns det ett Aktiebolag som heter Tandläkare Therése Larsson AB. Det finns flera bolag som liknar Tandläkare Therése Larsson AB i Skåne län. Kristianstad är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Tandläkare Therése Larsson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-02-05 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-12-23 så har Tandläkare Therése Larsson AB varit registrerat. Idag är Tandläkare Therése Larsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Tandläkare Therése Larsson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lasarettsboulevarden 9 A, 291 33, Kristianstad. Vi ni istället prata med Tandläkare Therése Larsson AB så kan ni göra det på 044-126075.

Bolaget skall bedriva tandhälsovård, äga och förvalta fast egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Larsson, Anna Kristina Therése som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carl Göran som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bertilsson, Knut Krister som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Tandläkare Therése Larsson AB har 556653-2700 som sitt organisationsnummer.