Hus & Resor i Åhus AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva försäljning av nyproducerade hus och tomter, resebyråverksamhet, konsult inom marknadsföring, ävensom äga och förvalta fast och lös egendom, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hus & Resor i Åhus AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Hus & Resor i Åhus AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2004-01-28 så skapades Hus & Resor i Åhus AB och verksamheten är har F-skattsedel Hus & Resor i Åhus AB har haft det sedan 2004-02-26.

Hus & Resor i Åhus AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-26

556655-0462 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kristianstad.

Just nu är Hus & Resor i Åhus AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Hus & Resor i Åhus AB så går det att nå dem via telefon på 044-241330 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Alvesson, Bo Erling -Alvesson, Monica Eva-Lotte

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hus & Resor i Åhus AB är Alvesson, Bo Erling som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Alvesson, Monica Eva-Lotte som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Troedsson, Martin Hugo som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .