Vass & Slipad AB

Skåne län

Information

Vass & Slipad AB är ett företag som finns i Kristianstad. I Vass & Slipad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strenge, Lars Emil som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Kurt Lars-Roland som är född 1946 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vass & Slipad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vass & Slipad AB på telefon .

Bolaget skall bedriva slipning, bearbetning, reparation, tillverkning och försäljning av knivar samt övriga eggvapen och handverktyg instrument, service, reparationer, underhåll, tillverkning, ombyggnationer och försäljning av jakt- och sportskyttevapen (kul-, hagel- och handeldvapen, pilbågar, armborst och dylika projektil- och målskjutningsvapen), import och försäljning av jakt-, fiske-, frilufts-, köks-, hantverks- och personskyddslarm samt överlevnadsprodukter och tillbehör i hem, verkstad, butik, mässor och marknader, kursverksamhet, konsultuppdrag och föredrag inom ovannämnda verksamhetsområden samt föredrag, konsultuppdrag och försäljning inom hälso- och sjukvård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Vass & Slipad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Vass & Slipad AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Kristianstad arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Vass & Slipad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och Vass & Slipad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vass & Slipad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Strenge, Lars Emil

Vass & Slipad AB har 556655-6246 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.