Elmontören i Kristianstad AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva elinstallationer och elservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elmontören i Kristianstad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kristianstad så är Elmontören i Kristianstad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Kristianstad arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kristianstad och i Skåne län. Redan 2004-02-05 så skapades Elmontören i Kristianstad AB och företaget är har F-skattsedel Elmontören i Kristianstad AB har haft det sedan 2004-03-04.

Elmontören i Kristianstad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-04

556655-6949 är organisationsnummret för företaget som finns i Kristianstad.

Just nu är Elmontören i Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Elmontören i Kristianstad AB så går det att nå dem via telefon på 076-8515501 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elmontören i Kristianstad AB är Dahlman, Nils Arne Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Hans Erik Torgny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlman, Nils Erik som är född 1930 och har titeln Suppleant, Hentzel, Lars Jörgen som är född 1965 och har titeln Revisor, Albinsson, Jenny Linda Mari som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.