AB Kristianstad Fasadservice

Skåne län

Information

AB Kristianstad Fasadservice hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där AB Kristianstad Fasadservice finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Kristianstad Fasadservice tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket AB Kristianstad Fasadservice har haft sedan 2004-05-06. AB Kristianstad Fasadservice har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AB Kristianstad Fasadservice så kan ni göra det genom att skicka er post till Dragareg. 2, 296 31, Åhus men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 044-242805.

Kristianstad arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är AB Kristianstad Fasadservice Privat, ej börsnoterat.

AB Kristianstad Fasadservice har idag 556656-2202 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för AB Kristianstad Fasadservice

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsarbete, huvudsakligen fasadrenoveringar, förvaltning av fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I AB Kristianstad Fasadservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ewe, Bertil Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ewe, Gunilla Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Bendz, Rolf Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .