Cutten AB

Skåne län

Information

Cutten AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Kristianstad som är den kommunen där Cutten AB finns. I Kristianstad så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cutten AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cutten AB har haft sedan 2004-09-16. Cutten AB har funnits sedan och 2004-09-16 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cutten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Cardellsg. 19, 291 31, Kristianstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 044-211299.

Kristianstad arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cutten AB Privat, ej börsnoterat.

Cutten AB har idag 556665-4827 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Cutten AB

Bolaget skall bedriva frisersalong ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Cutten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Röstén, Dorota Teresa som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Röstén, Mats Roger som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jarl, Pierre Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Lennartsson, Björn Peter Thomas som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .