Rulloffset Kristianstad AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kristianstad och Rulloffset Kristianstad AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Rulloffset Kristianstad AB är ett av dem. Statusen för Rulloffset Kristianstad AB är att Bolaget är aktivt.

Rulloffset Kristianstad AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-09-14. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Kristianstad där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rulloffset Kristianstad AB ska trivas.

Rulloffset Kristianstad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01. I Kristianstad så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckeri- och reproverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även ha som verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rulloffset Kristianstad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-01.

Idag är Rulloffset Kristianstad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kristianstad.

Vill man komma i kontakt med Rulloffset Kristianstad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-429000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Mannfalk, Jan Stefan.

De som är på något sätt har med Rulloffset Kristianstad AB är Mannfalk, Jan Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mannfalk, Anna Marianne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Sven Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nils Johan Sigfrid som är född 1967 och har titeln Suppleant, Möller, Kaj Reinhold som är född 1945 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Rulloffset Kristianstad AB har 556666-2630 som sitt organisationsnummer.